Fredagskvällens resultat 18/11

NORRA

Viggan tar verkligen tillfället i akt och vinner över Göta på ett stabilt sätt och är inte alls uträknade från spel i Alltvåan.

Viggan: Pelle Abrahamsén säger att de var tillbakapressade i första perioden men Kevin Gabor visade vägen då han dribblade sig förbi alla fem motståndare och sköt pucken i mål! -Andra och tredje perioden var bra från vår sida och vi vann rättvist.

………

Tierps Stefan Andersson har trott på sina unga killa hela tiden och säger att han ser hur de blir bättre och bättre och att modellen de ska spela börjar sitta. Jättebra utförd match idag och en lagseger verkligen….om du vrider om armen på mis så får jag väl säga att linan med Löfström, Danielsson och Säteri var väldigt bra idag.

……..

Vi livesände toppmötet mellan Sollentuna och Järfälla och vi talade om att eftersom matchen inte betydde så mycket så kunde det bli litet annorlunda …och det blev det. Jag har sett lagen spela mycket bättre faktiskt.
Det var hafsigt med alltför många felpass idag så…men vill ni se matchen och litet omklädningsrumssnack så klicka på länken nedan!
Hela matchen. https://sollentuna-dragons-a-lag.antourage.com

………

Spångas Niklas Lundqvist sa att det var en klar Spångaseger även om Rimbo kämpade bra med bara 12 man till spel!
Blombergsson gör fyra (!) mål och Simon Nilsson är bra i det tysta, de var de som stack ut…övriga bra.

Rightaren Liam Blombergsson, fyra kassar mot Rimbo!

SÖDRA

Flempan hämtade sig från smällen av Nacka igår och när man idag mönstrade fullt lag så vinner man över Bajen. Det var dock märklig utveckling i matchen då Niklas Gold inleder med att göra tre (!) mål efter varandra i första perioden varpå Hammarby gör tre mål i andra perioden och dessutom tar ledningen i början av tredje!!
Flempan vänder på steken ytterligare en gång och gör segermålet med bara fyra sekunder kvar av tredje perioden.
Hemskt för Bajen, desto roligare för Flempan!!

………..

Tumba: Andreas Norstedt var nöjd efter matchen och sa så här:
-Grabbarna gör en bra insats idag. Sliter och jobbar med tålamod och lägena kommer tids nog. Även om åkers mv var omutlig i andra perioden då vi skapade många bra lägen så var han där och räddade. Tredje gör vi det riktigt bra och stänger matchen, samtidigt så sätter vi puckarna när lägena kommer. Tålamod var ledordet idag.

……….

Värmdö vinner igen och nollar dessutom Nynäshamn, imponerande!
Vi försöker nå kommentarer på lördagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.