Fredagsnöjet 18/11

Vi sänder Sollentuna- Järfälla LIVE

Bara att klicka och börja titta, från ca 18.50!


https://sollentuna-dragons-a-lag.antourage.com

Det börjar dra ihop sig nu för vilka lag som ska spela i Alltvåan respektive Fortsättningsserien.

I Norra är det ett getingbo där bara Rimbo är avsågade från spel i Alltvåan. Iron, Viggan, Spånga och Tierp har alla chansen att avancera men…då krävs både tur och skicklighet. Lidingö är just nu ovanför strecket och kommer naturligtvis bli ansatta av de övriga med chans till Alltvåan.
Järfälla, Sollentuna och Göta är på säker mark.

I Södra är det en helt annan situation, det ser faktiskt ut att vara klart redan. Värmdö och Åker har en mikroskopisk chans att få spela i Alltvåan men då måste de vinna sina resterande matcher och Tumba måste förlora sina tre återstående matcher.

SÖDRA

NORRA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.