Ett par knallar i första matcherna!!

Tumba gjorde en väldigt bra match mot Järfälla där man satt i förarsätet under hela matchen…en hög fart och uppoffrande försvarsspel var vinnarkonceptet. En knall!

Lidingö som kom med i Alltvåan med ett nödrop vinner första matchen mot seriesegraren i Södra!! En knall!

ALLTVÅAN

Tumbas coach Norstedt och tvåmålsskytten Emil Tikka

Sollentuna, Greg Lindqvist: Mm, det här var vår match från början till slut och vi var bättre n Flempan idag. Alla gjorde vad de var tillsagda att göra så då blir man glad som tränare. Nu gäller det att ladda om och inte bli högfärdiga inför fredagsmatchen mot Tumba nu! Vi är förvarnade om att de har form.

Flempan, Daniel Despotovic:

Järfälla, Thomas Ahlperby: Nej, det var för många misstag idag och skäran fanns inte hos oss idag. I början av tredje perioden såg det mycket bättre ut och vi tryckte tillbaka Tumba och när vi gjorde 2-3 trodde vi nog at vi skulle kunna vända matchen….bara för att låta Tumba göra ett mål direkt när vi går bort oss en gång till.
Vi behöver skärpa oss till på fredag då vi åker till Haninge.

Tumba, Andreas Norstedt: se film ovan.
Fredrik Rådbjer, målvakt: –Givetvis den optimala starten på serien med vinst mot ett stark motstånd, med mycket bra målvakt. Jag tycker att vi är riktigt bra med från första nedsläpp och sen spelar vi bra över 60 minuter. Visst gör vi några småtabbar under matchens gång men vi har studsarna med oss; Det var tydligt på några av våra mål. Sen känns det skönt när vi gör 2-4 direkt efter att dom har reducerat, vilket jag tror gjorde JHC lite paffa. Nu gäller det att ta detta en dag i taget, matcherna kommer ändå. Om vi kan sätta denna match som någon form av lägsta nivå/standard så tror och hoppas jag att det kan bli en rolig Alltvåa!

Lidingö, Martin Pilö: Ha, vad ska man säga, jag är riktigt stolt över killarna och visst är det en skräll att vi vann idag men…vi har fått bra fart i laget och behöver inte skämmas för den här segern….man blir väldigt glad när så många av killarna gör sitt bästa!

Nacka,
Daniel Enbacka: -Hej, dålig match från vårt håll där vi inte kommer upp i nivå! Vi är inte ödmjuka inför uppgiften och då blir det svårt att vinna matcher! Lidingö spelar bra framför eget mål vilket gör det svårt att skapa tillräckligt med bra chanser. Bara att ladda om.
Philip Nilsson-Fornes: -Instämmer plus att Lidingös målvakt stod på huvudet och var riktigt bra. Lite klassisk old school med bra reflexer !

Göta, Jörgen Hägg: -Ja, de var minst 3 mål bättre, vi var ok utan puck i ez men resten räcker inte i denna serie.
Vi får börja om imorgon på träningen, så får vi se om vi kan ta några vinster.
Hörs

Haninge, Ludde Zettervall: (saxat från Yellow Wings) ”Naturligtvis riktigt skönt att ta tre poäng i en premiärmatch. Jag tycker vi va tillräckligt ödmjuka i spelet för att hitta ett säkert sett att vinna.
Nu gäller det att behålla just ödmjukheten och tuffa vidare.”

FORTS A

Spånga, Niklas Lundqvist:
-Matchbilden var likt de tidigare två mötena mot Tierp och vi kändes värda tre poäng även denna gång, men Tierp gör återigen tillräckligt för att vinna. Värderar och uppskattar de enkla besluten samt är distinkta i sina flygande anfall. Det är en förväntad matchbild vi kommer se serien ut och vi borde ha lärt oss knäcka den nöten. Men vi tävlar om och mäts på mål och inte puckinnehav. Men en vunnen poäng än tre förlorade kan vara viktigt när vi summerar serien.

Tierp, Stefan Anderssonn: Mm, vi kunde haft tre poäng med oss hem men Spånga stressade upp oss i slutet och gör mål alldeles i slutet. Att vi kunde vinna i OT var sen en skön känsla.
Albin Säteri och Adrian Danielsson är ju viktiga för oss och gör många mål men jag kan räkna upp många bra spelare i Tierp, vi siktar på serieseger…hymlar inte om det. Tror på det här laget.

Rimbo, Mattias Valente:
-Vi va helt ok i första, får en skitstart i andra å sedan rasar allt. Vi slutar med allt. Ja helt rättvist, vi förtjänar inte mer……

Viggan, Thomas Ekfeldt: Jodå Rimbo började bra men…jag visste att vi skulle komma tillbaka och vi kände rätt tidigt att vi skulle göra en bra match. Tycker att mina spelare fokuserade på rätt saker och det resulterade i att målen också kom för oss.
Positiv inledning för oss men på fredag ska vi tampas med ett revanschsuget Spånga så vi lär träna bra på detaljer innan dess.

FORTS B

Åker, Mikael Eriksson:
-Hej, nja rättvist kan diskuteras men vi inte om ursäkt heller. Bra målvaktsspel, hyfsat försvarsspel och ett något uddlöst spel offensivt skulle beskriva vårt lag och match. Alla poäng kommer vara viktiga i slutändan. Vi laddar vidare mot Trångsund hemma nästa tisdag.

Hammarby, Stefan Gustavsson:

Nynäshamn, Robert Spath: -Hej Pelle, var en jämn match, Trånkan var helt okej, ungefär som dom har varit under säsongen. Tog vara på sina chanser bättre än vi gjorde i just denna match. Har samma lag, men saknad några igår pga sjukdom.men hade ett tillräckligt bra lag med ändå. För dagen var vi inte bättre än så.

Trånkan, Per Sjöberg: -Oj vad skönt att få vinna direkt, och på ett bra sätt dessutom. Vi har fått in några hemvändare och vi åkte faktiskt till Nynäs med några färre spelare än vanligt för att få upp skärpan. Det blev önskade effekt och det såg riktigt bra ut stundtals…riktigt roligt att få vinna igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.