Sista matcherna på fastlandet i år!

Mm, det återstår två matcher på Gotland innan alla lag kan ta speluppehåll.
Sudret tar emot Trånkan på lördagen och Värmdö på söndag…sen kan alla dricka julmust och käka skinkmackor så mycket man vill…men bara i några dagar…flera klubbar kommer träna mjölksyra innan julafton, ryktas det!

ALLTVÅAN

BIG William Helminen

LIDINGÖ, Martin Pilö:

JÄRFÄLLA, Thomas Ahlperby:
-Det var tredje matchen i rad som jag är nöjd med spelet och nu lossnade även målskyttet. Bröderna Broed spelade tillsammans och det funkade bra. Edberg-Mäkinen gör två mål, alltid målfarlig och bakåt såg det också tryggt ut. Vi hade en inlånad spelare, Mattias Eklund från Surahammar, och nog kan man se att han kommer från en division högre upp.
Glad tränare som går på uppehåll.

NACKA, Kjelle Svensson:
-Sista perioden förstördes allt för oss. Vi känner mestadels besvikenhet över att vi inte klarade av att stänga matchen.
24 Philip Nilsson-Fornes:
-En lite konstig match där utvisningar flyger vilt åt båda håll i väldigt konstiga lägen. Surt att tappa en sådan ledning men det med manskap vi hade gjordes en bra insats framförallt period 1 och 2. Sollentuna förvaltade sina powerplay bättre och så var det någon Villiam som hade en bra dag på isen.

SOLLENTUNA, Greg Lindqvist:
-Riktigt skön seger, jag är jätte,jättenöjd!! Tyckte kanske att vi även var bra med i andra perioden men blev bra straffade av Nacka. Vårt spel sen i Boxplay, flera gånger, var jättebra!
Nu ska killarna få träna hårt nästa vecka innan jul och så ska vi vara beredda inför spel på nyåret!
24 William Hedman, flermålsskytt:
-Tjenare Pelle! Hoppas allt är bra med dig, blev 4 kassar igår 😅 Men ibland har man tur. Jämn och bra match. Starkt av laget att komma tillbaka från 1-4 inför 3:e. Otroligt mycket utvisningar från vår sida i början av sista perioden men vi spelar bra både i 4-5 och 3-5. Tycker hela laget visar en stark karaktär och vinnarskallarna finns hos alla. En bra match att avsluta med innan julledigheten 👍

HANINGE, Ludde Zettervall:
-Resultatet ser bra ut på papperet. Vi kom egentligen aldrig upp i nivån vi vill ligga på idag. Men det gjorde heller inte Tumba, de hade redan gått på julledighet såg det ut som. Nu blir det ju ett litet uppehåll med matcher över jul och nyårshelgen och det är grabbarna mer än väl värda efter denna start på säsongen. Jag tror vi har ungefär 20 raka vinster nu så det va skönt att vi kunde bibehålla det. Godjul Pelle!

TUMBA, Andreas Norstedt:
-Vi möter ett hetare och bättre lag, samtidigt gör vi inte något av det vi säger innan match eller under match. Så ett matchuppehåll kommer lägligt. God jul och gott nytt år så tar vi nya tag till nästa omgång.

FLEMINGSBERG, Daniel Despotovic:
-Ja, jag blev upprörd när vi inte bevakade vår 4-1-ledning på ett bättre sätt….och skällde ut killarna i båset! (det hördes i hela ishallen).
Nu fick vi med oss två poäng iallafall, efter bra straffar, så humöret vände till det bättre till slut. Men vi borde ju haft alla tre poäng idag.

GÖTA, Jörgen Hägg:

FORTS A

TIERP, Stefan Andersson:
-Jag anser att vi spelat ganska bra i två månader men att det varit detaljer som gjort att vi inte fått med oss fler poäng och därmed borde spelat i Alltvåan. Vi går för PlayOff och sen vidare, det är inget att hymla med. Idag spelar vi stabilt och det blir en rättvis, klar seger.
Målskyttet var mer utspritt idag vilket också är positivt!

FORTS B

NYNÄSHAMN, Robert Spath:
-Hej Pelle, var en otroligt bra insats av hela laget, bortsett från 10 min i andra så spelade alla som vi varit överens om. En välbehövlig seger.

ÅKER, Mikael Ericsson:

VÄRMDÖ, Tessan Tezenos:
-Vi gör det som krävs och tar 3 poäng. Det var långt ifrån bländande ishockey men det är härligt att vi håller en bra lägsta nivå!

Hammarby, Stefan Gustavsson:
-2-3 är man väl alltid nära poäng – men en generellt svag insats och dålig hockey där det minst dåliga (eller effektivaste) laget vann…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.