Redaktionen bortfintad, Sudret spelar ju i Sthlm!

Ja, en engagerad läsare och tittare undrade om vi skulle sända matchen mellan Trånkan och Sudret i Stortorpshallen?? Eh, vi kontrollerade och mycket riktigt, Sudret är åter i stan för att möta just Trånkan och Värmdö!!

FORTS B


TRÅNKAN, Per Sjöberg:
– Det här var onödigt men precis som mot Värmdö så kan vi inte vinna trots en 3-1-ledning. Vi är kanske litet ojämna i femmorna vilket kostar oss litet för mycket…ibland!
Vi såg att lånen från Visby/Roma är betydelsefulla för Sudret och det kändes som ett annat lag mot det vi mötte sist. Kul för dem men vi ska träna ordentligt i uppehållet och ta revansch, helt klart!
Det känns som serien blir ruskigt jämn och kampen om att inte hamna sist eller ens i kval är rätt jobbig.

SUDRET, Johan Sjöquist:
-En väldigt fin laginsats idag där man inte vill sätta nån framför någon annan, alla verkligen bidrog till den här segern idag! Känslan att kunna vända en match och få full utdelning…ja det vet alla hockeyspelare hur skönt det känns.
Vi fick ju stryk av Hammarby förra helgen och de är inte bättre än Trånkan,,,förutom spetsen de har, så vi tar med oss känslan i laget till Värmdö imorgon och tar reda på hur bra serieledarna är!

Hlib Tkach, lån från Visby/Roma 2+1p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.