Tre lördagsmatcher!

Tumba Hockey skapade en ceremoni och en minnesmatch för en av sin ledare som avlidit till följd av hjärtstopp! Mycket bra gjort.

Minnesmatchen spelades mellan Tumba och Haninge där bortalaget nu värvat bra spelare, idag spelade Christian Olsson, direkt från Hanviken i Hockeyettan. Tidigare klev backbjässen Joakim Albertsson in i handlingarna, från Huddinge.
Att jumbon Tumba skulle ta poäng mot denna vinstgenerator Haninge var kanske inte så troligt men vi såg ett bra Tumba kämpande om varje puck…Haninge var dock för starka och gjorde mål på mål.
Redaktionen fick tyvärr avvika efter halva matchen då hälsan efter hjärtoperationen, för några veckor sedan, gjorde sig påmind så det var bara att åka hem.
Tråkigt eftersom vi hade en mängd fina intervjuer på gång efter matchen, samt att vi hade planerat utdelning av våra Best In Game-kalsonger, omåttligt populärs! Några klipp och bilder kommer dock upp…förhoppningsvis imorgon, söndag.

ALLTVÅAN

TUMBA, Andreas Norstedt:-Absolut är Haninge ett bra lag, men vi måste ta tag i vårat spel i egen zon samt fokusera runt våra avslut som vi skapar, men får inte riktigt in folk på mål för returer,skymning eller styrningar. Vi stör inte riktigt där idag. De vann rättvist idag så nu är det bara att ladda om till tisdag.

HANINGE, Ludde Zettervall: -Det är så vi vill jobba, alla ska bidra. Håller med, Crille Olsson gör en klart godkänd debut med ett enda ispass på tre veckor i kroppen. En stabil lagseger idag där vi hittar tillbaka lite till energin vi saknat mot slutet.

FORTS B

Bajen vann igår ganska lätt mot Nynäs så många trodde nog att det skulle bli tre poäng igen och ett ryck närmare Värmdö i tabelltoppen. Nu gör istället Nynäs en bra match och med två poäng från denna match så finns fortfarande chansen att slippa degradering!

Åker är på Gotland för två matcher på raken och lagen är väldigt ojämna så nog borde även Åker kunna vinna på söndagen …går inte att tippa!
Sudret vinner iallafall lördagsmatchen och tabelläget ser bra ut då man inte spelat riktigt så många matcher som en del andra.

HAMMARBY, Jonas Fredmark:-Vi kom ut mindre bra i 1:a. Detta gav Nynäshamn energi. Vi fick jaga men gör väldigt bra saker men får inte till det. Kanske det är så att pinne som vi fick med oss blir avgörande. Vi saknade spelare sen igår men är inte hela sanningen att vi inte ska vinna. Hugo i målet gör igen en jättebra match.

NYNÄSHAMN, Robert Spath:-Hej, ja var en jämn och bra match där alla körde på från start till slut

……………

SUDRET, Jonas Sjöquist: -Tjena Pelle, Tycker vi spelar vårat spel i stora delar av matchen, alla stämplar in och tar jobbet, det är nyckeln till segern, en riktig lagseger. Upp på hästryggen imorgon igen, gäller att vi laddar om och är redo när pucken släpps 11.30.

ÅKER, Micke Ericson:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.