Åker tog revansch direkt

Ja, i Hemse Ishall blev det strömavbrott även på söndagen under ett bra tag men det verkar som lagen inte hakade upp sig nämnvärt på det.

Sudret tog tre poäng igår och Åker svarade med att ta tre poäng idag.

Lagen i Forts B är väldigt jämna men Nynäs har väl varit det lag som inte riktigt kunnat få ut det mesta ur truppen och därför hamnat sist.Nu är det stor risk att Nynäs måste spela i Hockeytrean nästa säsong…megatråkigt men nåt lag måste lämna Hockeytvåan direkt efter 15 spelade omgångar…och sedan kan det bli ett eller två lag till efter kvalet! Huvva.

FORTS B

SUDRET, Johan Sjöquist: -Tycker vi börjar matchen där vi avslutade igår med energi och press. Sen efter vårat PP tidigt i 2a perioden faller vi tillbaka och blir för passiva, framförallt framåt, visst vi har väldigt mycket puck och tar mycket avslut men vi ger deras keeper en ganska behaglig resa resten av matchen. Vi saknade attacken framför mål… Vi skapade nog mycket för att vinna helt klart, men det handlar om att trycka dit pucken också. Vi vet vad som gäller nu, det är tajt, vi kommer ladda om och vara redo mentalt till det som komma skall framöver.

SUDRET, Andreas Hansson: -Hej, ja tycker vi borde trycka dit några puckar men var inte riktigt där på returerna annars tycker jag vi äger matchen men domarna blåser sönder matchen. Inte vanligt och faktiskt första gången jag är med om det.

Hansson med avkomma, trolig rightare?

ÅKER, Micke Ericson:
Lördag: jobbig start med 2-0 ganska snabbt i baken. Sedan en lång match och uppförsbacke med en timmes avbrott pga elfel i ishallen, en hel del svår begripliga domslut och ett par billiga mål till.
Söndag: elfel i ishallen igen! Denna gång uppehåll i 30 minuter. Efter uppehållet kommer vi ihop och sliter till oss 3 viktiga poäng. Skönt att steppa upp och ge tillbaka efter lördagsmatchen. Ett lag med en grym vilja och en vägg i målet! Förhoppningsvis har vi nu de skadade och sjuka spelarna tillbaka till de tre matcher som återstår.

ÅKER, Gustav Sultan: -Hej Pelle, Tack så mycket! Efter en jämn och hård match så känns det väldigt bra med vinsten! Jag tycker att vi gjorde en riktigt bra insats både framåt och bakåt Trots elavbrottet som skedde i hallen under matchen så tog vi oss tillbaka starkare och kunde kamma hem 3 poäng. Noel gör det riktigt bra i kassen idag och vi jobbar som ett lag hela matchen, Jag skulle säga att vi ägde den här matchen, det syntes på isen och självklart på resultatet

Gustav Sultan, bäst på att göra mål i Forts B
Noel Karlsson, räddade 55 skott idag!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.