Vilka vinner Alltvåan och får vila i en månad?

ALLTVÅAN

Ja, det är ovisst in i det sista men visst har Nacka en riktigt bra chans att stå högst upp av alla på tisdag då sista omgången spelas!
Man har Tumba och Haninge kvar att spela mot, vilka man har slagit här i Alltvåan tidigare. Tumba är inte i form men Haninge vill ha revansch och kan genom att först vinna över Flempan och sen Nacka, bli seriesegrare? Flempan vet man dock inte var man har, inte en enda dag i veckan..de kan vinna..och förlora mot vilka som helst!
Sollentuna då? Två poäng efter Nacka precis som Haninge och de har Lidingö och Göta kvar att spela emot…två lag som har bra form så…hur tusan ska detta gå? Vilka vinner Alltvåan? Vi är ganska säkra….Nacka vinner…eller Sollentuna…eller Haninge!
Vinnarna får alltså vila i nästan en månad, innan övriga har spelat PO1 och PO2, och det vete tusan vilket som är bäst…att hålla igång eller vila??? Det kommer visa sig..det är vi säkra på.

Redaktionen pratade med Järfälla och Göta under torsdagen och båda lagen är nöjda med att få spela vidare och motståndet är inte så viktigt, sa båda tränarna.
Båda tränarna menade också att har de bara en bra dag så kan de slå vilket motstånd som helst i PO1! …och tvärtom.
Järfälla har två viktiga kuggar på sjuklistan, Emil Broed som kanske kan spela inom kort och Marcus Green som åkte på en ful bentackling mot Göta!! Båda behöver nog vara med i ett kommande PO1-spel om Järfälla vill komma längre än så.

Thomas Ahlperby


Järfällas Thomas Ahlperby: Ja, Göta jagade Green hela matchen och till slut åkte han på en bentackling som hållit honom borta från laget sen förra mötet….inte så roligt för honom eller oss.

Jörgen Hägg


Götas Jörgen Hägg: Det är ju så att Green är ju en av seriens absolut bästa backar så det är klart att vi försöker hålla koll på honom när han är inne på isen men…vi jagade inte honom och bentacklingen måste jag fördöma, den är riktigt ful…samtidigt som det måste ses som ett olycksfall i arbetet, normalt sett gör inte vår spelare såna överträdelser. Tråkigt och olyckligt med skadan.

Bentackling på Marcus Green

FORTS A

Tierp är klara för PO1 men coach Andersson tänker inte låta sina killar slappna av utan han vill se laget obesegrat genom hela serien.
Iron har tre matcher kvar att spela och kan slippa kvalserien nedåt om man vinner minst två matcher och övriga resultat klickar i också.
Spånga spelar sin sista match för säsongen om man vinner över Rimbo på fredagskvällen!

FORTS B

I Forts B är det mer nervöst..det är dock klart att Värmdö ligger väldigt bra till för att vinna serien men…Bajen kan gå förbi dem om resultaten går deras väg…på fredagskvällen möts just Värmdö och Bajen vilket kan bli en riktigt rolig tillställning.
Sen blir det väldigt spännande vilka två lag som måste kvala, Åker, Trånkan eller Sudret??
Nynäshamn är tyvärr redan klara för nedflyttning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.