Fredagsmatcherna…over and out!

ALLTVÅAN

Inga himlastormande resultat men att Järfälla nollade Göta var bra jobbat och målvakten för dagen, Jack Orlebäck, får inte många matcher i buren så vi gläds med honom.

LIDINGÖ, Martin Pilö: -Ja i stora drag gör vi en bra match. Vi dippar i 7-8 minuter i andra perioden och blir hårt straffade. Vi reser oss och gör en riktigt bra tredje period. Vi är nära att kvittera med 10 s. kvar, men Sollentuna får in en puck i tomt nät i slutsekunden. Stolt över grabbarnas inställning och slit! Otroligt skönt att vi når vår målsättning och tar oss till play off!

SOLLENTUNA, Greg Lindqvist: -Ja när man leder med 6-2 30 sex före andra slut och gör misstag efter misstag så kan man inte vara nöjd med hur vi spelar, men med så många unga kommer som felen, 3 poäng och en showdown på tisdag kan inte bli bättre för ligan 3 lag med chansen tillbkvalserien, sedan är frågan vem vill vila en månad utan matcher

………………

NACKA, Philip Fornes: -Åhnej! Första perioden var lite halvdant men sedan spelade vi upp oss! Vi var väldigt glada att ha tillbaka Lucas Biberg, han har varit på träningsläger i Boo två månader och det har gett valuta så han kom in och avgjorde matchen åt oss. Vi funderar på att skicka flera dit ett tag

TUMBA, Andreas Norstedt: -Tyckte vi hade bra häng första halvan då vi gör det vi ska och jobbar för varandra. Sen får de en straff och gör mål och där tappar vi lite fokus och släpper till ett par mål. Efter det kommer vi inte riktigt upp i den arbetsinsats vi hade i första perioden. Och det går inte mot lagen i alltvåan. Får se till att avsluta med vinst mot Lidingö.

…………….

GÖTA, Jörgen Hägg: -Idag spelar inget nån roll.
Spelar vi inte bättre än idag, så ska vi inte vinna.
Svårare är det inte.

JÄRFÄLLA, Thomas Ahlperby: -Vi gör en helt ok match och det är alltid skönt att vinna. Nu betyder inte den här segern något för placeringen i tabellen för vår del men bra för det mentala. Riktigt roligt för Jack att hålla nollan.

Jack Orlebäck, nollade Göta!!

FLEMPAN, Daniel Despotovic:-Hej Vi gör inte en bra match Vi spelar inte som vi vill men nya tag nästa vecka. Domarna tappar lite matchen

HANINGE, Ludde Zettervall: -Vi gör 60 bra minuter faktiskt. Det var otroligt länge sedan. Tycker domarnivån har varit bra i de flesta av matcherna men idag tappar han det totalt åt båda hållen och förstör en välspelad match mellan två egentligen snälla lag. Men så är det ibland och det blev lika fel åt båda lagen. Nu laddar vi för en kul match på tisdag.

FORTS A

Mm, Iron ställde Tierp mot väggen och undrade om de kunde vinna över dem…till slut så kunde de det!
Spånga har spelat färdigt för säsongen…10 februari!!! Fullständigt värdelöst upplägg!

IRON, Robert Press:

TIERP, Stefan Andersson: Otroligt skönt med vinst..igen. Iron gör det bra men efter vi kvitterar till 3-3 och får 3-4 så känns det ganska tryggt! Iron kvitterar till 4-4 i början av tredje men vi svarar direkt och gör 3-5 och håller i ledningen. Jättebra av killarna.

……………….
SPÅNGA, Niklas Lundqvist: -Tack! Skön stämning hela kvällen och vi gjorde tillräckligt för att avsluta säsongen med tredje raka vinsten!

FORTS B

Värmdö har klass på sitt valpiga lag, man hämtar upp en mycket darrig matchinledning och så vinner man, igen!

VÄRMDÖ, Andreas Ahlström:-Tackar! Ja, Bajen kom ut riktigt starkt och tog oss på sängen. Vi åt oss in i matchen mer och mer helatiden. Bra fart och riktigt rolig hockeymatch. Seriesegern är inte riktigt bärgad än! Räcker dock med en poäng mot Sudret. Den ska vi ha! Riktigt stolt över laget och ledare då vi bevisat att vi inte är ett strykgäng som alla trodde i början av säsongen. Än är det inte slut och vi kommer kriga för en så lång säsong som möjligt!

HAMMARBY, Stefan Gustavsson:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.