Två viktiga lördagsmatcher

Yes, en match vardera I Forts A och B, Viggan och Sudret heter vinnarna idag.

FORTS A

Tabellen i princip redan klar, Tierp seriesegrare…vi får se om de vinner även sista matchen på tisdag.
Spånga och Viggan får packa trunkarna men frågan är om Viggan kan ta sig för bi Spånga i tabellen.
Iron och Rimbo hamnar i kvalet nedåt och knappast en önskvärd uppgift.

IRON, Robert Press: Tjena,
två helt godkända matcher, fredag och lördag , förutom effektiviteten och enkla misstag som leder till mål för motståndarna.

VIGGAN, Thomas Ekfeldt:

FORTS B

är i Forts B är det ganska många matcher kvar för att kunna spekulera om utgången på ett adekvat sätt. Vi ser dock att Nynäshamn hamnar i Hockeytrean nästa säsong…tufft för dem.

TRÅNKAN, Per Sjöberg: -Tjena Tjena, jag vet faktiskt inte vad som hände. Vi har haft svårt för andra perioder under året, och nu blev vi straffade ordentligt, i samband med några slarviga byten tyvärr.

SUDRET, Johan Sjöquist:-Hej Pelle, Vi startar ju matchen på ett katastrofalt sätt, samtliga satt kvar i bussen hela 1a perioden…. I 2a perren reser vi oss rejält, vi gör 5 mål och har ett helt annat tryck i grejjerna. I 3e svänger spelet fram och tillbax, vi kan dock stänga ner dom på ett bra sätt sista 10 min. Summa summarum, gruppen visar bra moral och karaktär som kommer tillbax och krigar hem 3 oerhört viktiga poäng.
Andreas Hansson, mv: -Tack, jadu vi behöver inte beskriva första perioden men var mkt slarv.. men sen får vi höra några fina ord från sjöken 💪😜 och vi steppar upp och får en fin utdelning med fem mål i en perioden som inte händer varje dag så orden hjälpte i pausen.
Ändå, riktigt skön seger må jag säga fast jag inte är nöjd med prestationen från min sida, fast det var bra lägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.