Ok, nu startar Kvalserien till Hockeyettan!

Yes, vi har väntat ett tag nu på att det ska starta och Nacka har väntat i fem veckor!! Vi har läst vad de tycker om det men var står lagen egentligen…kan man tro nånting överhuvudtaget?

Redaktionen har en farhåga att Hockeyettanlaget Köping ändå kan bli för svårt att besegra för våra Hockeytvåan-lag.
Köping hamnade sist i Grundserien Västra och man blev sist i Vårserien Södra med bara två vinster i vardera serie, men…man förlorade sällan stort utan oftast med uddamålet och man vann sista matchen, mot Forshaga, med 6-1.
Redaktionen råkar känna ordföranden Anders Näsan Näsström och han var litet frustrerad att resultaten grinade dem så illa i ansiktet under säsongen…samtidigt vet han att det finns orsaker.

Näsan!


Köping har spelat mycket tuffa och hårda matcher mot bra lag så hur kommer det fungera mot de bästa i vår egen serie? Är det stor skillnad på de sämsta i HE mot de bästa i H2?
Om vi tänker tillbaka ett år så är svaret…Ja! Vi hade ingen chans att rå på Örnsköldsvik eller Segeltorp i den sexlags-serien som spelades då. Vissa resultat var kanske helt ok men i längden var det skillnad.

Nu är det andra puckar och litet andra förutsättningar, bara fyra lag och bara sex matcher! Det blir riktigt roligt och spännande!


Morgondagens matcher:

16.00 KÖPING-JÄRFÄLLA

16.30 SOLLENTUNA-NACKA

Redaktionen åker med Järfälla till Köping och det kommer rapporter och intervjuer därifrån.
Vi hittar inte någon länk till matchen där men matchen i Sollentuna sänds på SvenskHockeyTV.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.