Sollentuna tar ett första grepp om Kvalserien till HE!

Redaktionen var i Köping ishall för första gången och det var många trevliga människor vi fick träffa där i en gemytlig ishall.
Ovanligt att grilla fina högrevsburgare på kolgrillen inne i ishallen men det såldes massor i oset där inne. Publiksiffran sattes till 232st, men för oss såg det närmast fullsatt ut! Roligt med applåder och publiktjut!…vi hörde tom ett flertal Järfällafans tjoa…minst fem gånger!

Järfälla räckte inte till idag men man hade inte samma fart som man har hade i PO-matcherna mot Haninge och det behöver man nog rätta till på onsdag då man möter Sollentuna.
Köping var en trevlig bekantskap med god fart och fina passningar men..man släppte in fem mål mot Järfälla och kanske är det försvarsarbetet som inte räckt till i Hockeyettan?

KÖPING, Jakob Mylläri:

-Hej! Tack!

Bra start från vår sida med att få göra ett tidigt mål! Tycker att vi slarvar väldigt mycket idag och jag hoppas att det är matchovanan som gör det och att vi får ihop en helhet på ett annat sätt redan på tisdag!

Vet att lagen vi möter har några bra spelare som kommer göra sina poäng så det gäller precis som idag att vi sätter våra lägen!

Så skönt med en bra start på serien och kul att vi gör mycket mål

JÄRFÄLLA,Thomas Ahlperby:

-Nej, vi gör ingen bra match och släpper in för enkla mål. Dålig andraperiod men killarna kämpar ändå bra i tredje perioden.

Vi gör fem på ett Hockeyettan-lag så det tar vi med oss.

……

SOLLENTUNA, Greg Lindqvist:

-Jag är jättenöjd med resultatet, killarnas inställning och genomförandet.

Att Nackas inte spelat på fem veckor kanske har en del med saken att göra!

NACKA, Philip Fornes:

-Måste varit det! Fast det var en speciell match. Märktes att Sollentuna var lite hetare i matchspelet men var en sån match där det inte var något som kuggade i alls. Vi ser fram att få möta dom på hemmaplan sen men nu blir det fokus på tisdagen.Bara kasta denna match i papperskorgen och göra mer rätt framöver

Stefan Wahlqvist, hockeyexpert: -Jag såg matchen och idag var det klasskillnad. Nacka började piggt men Sollentuna känns som man hanterar motståndarna på ett moget sätt och kan ta över och vinna komfortabelt. Fem veckor spelledigt är nog inte bra.

Matchen BIG , 78 Lucas Bärehag, 80 Eric Eljas – 4 Samuel Ganslandt
Målvakten Niklas Laatsson-Tysell analyserar matchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.